jueves, 5 de abril de 2018

COLÒNIES MAS MUXACH

Dimarts i dimecres vam estar de colònies a Mas Muxach. Ja de camí cap a la casa estàvem molt emocionats.

Quan vam arribar, els monitors/es ens esperaven amb l'esmorzar, galetes i xocolata, ens van ensenyar l'entorn de la casa i ens vam instal.lar a les habitacions.

 
Un cop instal.lats, vam anar a casa del Mag Sifu. Ens va demanar que, després de dinar, l'ajudéssim a trobar els ingredients màgics de la poció que faria tornar a la Mérope, la seva estimada.

 
A la nit, amb tots els ingredients i la llanterna, ens vam retrobar amb el Mag Sifu, va fer la poció màgica i la Mérope va tornar. Què divertit va ser jugar amb les llanternes i fer la poció!!

Deprés de tantes emocions al llarg del dia, vam anar a les habitacions a posar-nos el pijama, rentar-nos les dents i vam caure rendits al llit. Vam dormir com angelets!!

 
A l'endemà, després d'un bon esmorzar, vam fer activitats molt divertides: tir amb arc, grimpar pels arbres i pintar-nos les cares.

Ens van donar un boníssim dinar, amb gelat de postres, ens vam acomiadar dels magnífics monitors/es i vam tornar ben contents d'aquesta gran aventura. Ens ho vam passar molt i molt bé!!